Over Form Vitamins

De meeste producenten van voedingssupplementen maken gebruik van kunstmatige grondstoffen en synthetische verbindingen die qua structuur misschien hetzelfde zijn als de versie uit Moeder Natuur, maar helaas geproduceerd zijn in een lab.

Is dat een probleem? Wij van vinden van wel.
Waarom zou je jouw gezondheid kunstmatig ondersteunen als het ook natuurlijk kan?

Bij ons kan je alleen kiezen uit de beste natuurlijke vitamines, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over synthetische ingrediënten of dubieuze hulpstoffen.
Wij zoeken met plezier naar de beste natuurlijke producten, zodat jij bent verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Emiel-Aalbers-Form-Vitamins-Phytica

Onze oprichting

Form Vitamins is opgericht door Fysiotherapeut & Orthomoleculair Therapeut, Emiel Aalbers.

Al vanaf zijn 16e gebruikt hij zelf voedingssupplementen en sinds 2018 werkt hij hier professioneel mee. Tijdens zijn professionele carrière was Emiel nog lang in de veronderstelling dat de meeste voedingssupplementen volledig natuurlijk waren.

Met de ontdekking van de verschillende merken en toenemende kennis over talloze producten en verschillende ingrediënten, kwam Emiel er gedurende de jaren achter dat veel formules geen natuurlijke oorsprong hadden of dat bepaalde verbindingen synthetisch waren.
Zelfs wanneer deze producten wel natuurlijke werkstoffen bevatte, kwam hij vaak alsnog kunstmatige conserveringsmiddelen tegen.

Gelukkig ontdekte Emiel in dit leerzame proces ook fantastische merken met mooie formules, die begrepen dat je voor je gezondheid alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten wilt gebruiken. Deze formules deelt hij graag met jou.

Naast Form Vitamins heeft Emiel een online praktijk voor Orthomoleculaire Therapie onder de naam Phytica.