Verzending & Levering

Gratis verzending

Wij verzenden jouw pakketje gratis bij een bestelling vanaf €50,00 (geldt alleen voor levering binnen Nederland tot 23kg).

Verzendkosten

Plaats je een bestelling onder de €50,- dan hanteren wij de onderstaande verzendkosten.

PostNL Thuisbezorgd €3,95 
PostNL Afhaalpunt €3,95 

Levertijd

Ontvangen wij jouw bestelling op werkdagen vóór 14:00 dan versturen wij deze nog dezelfde dag. Dit betekent dat jij je vitamines de volgende werkdag al in huis hebt.

We doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren.

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product niet juist is, of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren mits de verzegeling van het product niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Volg de instructies in ons retourportaal om eenvoudig jouw retour aan te melden en een verzendlabel te maken.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Je draagt zelf de kosten voor terugzending van het product. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Herroepingsrecht

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht volg je de instructies van ons retourportaal.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te controleren, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Volg de instructies van ons retourportaal. Je draagt zelf de kosten voor eventuele terugzending van het product.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kan maken op garantie.

Wettelijk gezien bent je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken via ons contactformulier.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.