Vragen

Wil je meer weten over onze vitamines of levering van je pakket? De antwoorden op de meeste gestelde vragen vind je hieronder. Wil je iets anders weten? Stel je vraag dan via ons contactformulier of plaats een bericht in de chat.

 • Wat is de levertijd van mijn vitamines?

  Wanneer je jouw bestelling op werkdagen hebt geplaatst voor 14:00, dan verzenden wij je vitamines nog dezelfde dag.

  Deze worden dan de volgende werkdag bij jou bezorgd.

 • Wat zijn de kosten voor het verzenden van mijn vitamines?

  Wij verzenden jouw pakketje gratis bij een bestelling vanaf €50. Is deze minder dan 50 euro, dan rekenen wij €3,95 verzendkosten voor standaard thuisbezorging. Bekijk onze pagina Verzending & Levering voor een volledig overzicht.

 • Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! Wat nu?

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als het pakket nog niet onderweg is kunnen wij het adres nog voor je wijzigen.

 • Kan ik mijn bestelling wijzigingen ?

  Wanneer je jouw bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zolang deze nog niet is aangemeld bij de koerier kunnen we nog producten toevoegen of omwisselen.

 • Kan ik mijn vitamines ruilen of retourneren?

  Dat is geen probleem, volg hiervoor onze retourprocedure. Je kan de producten eenvoudig naar ons versturen. Je draagt zelf de kosten voor terugzending van het product.

 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

  Via het opgegeven mailadres, word je op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling. Wanneer de bestelling is verzonden ontvang je een mail met de Track & Trace informatie van het pakket.

 • Hoe kan ik mijn vitamines het beste bewaren?

  Voor de meeste vitamines geldt, dat ze het beste donker en op kamertemperatuur bewaard kunnen worden. Dit kan echter afwijken per product. 
  Lees altijd het etiket van het betreffende product voor de exacte wijze.

 • Kan ik bij jullie terecht voor een persoonlijk vitamine-advies?

  Jazeker, stel je vraag in de chat of stuur ons een bericht. Onze oprichter en therapeut Emiel Aalbers, zal hierop reageren.

  Wil je onderzoeken of je bepaalde vitamine-tekorten hebt, of zoek je intensieve begeleiding. Dan kan je terecht bij Phytica, dit is de online praktijk van Emiel.